عراقچی وارد دهلی نو شد واکنش نمایندگی ایران به برخی شایعات درباره تقلای رئیس‌جمهور آمریکا برای جعل نام خلیج‌فارس ترامپ: از من خواسته خواهد شد تا درباره خلیج فارس تصمیم بگیرم افزایش شمار کشته شدگان حملات موشکی هند به پاکستان واکنش ترامپ در پی شایعات درباره تقلا برای جعل نام خلیج‌فارس ترامپ: تصمیمی درباره غنی‌سازی ایران نگرفته‌ایم ارتش یمن: فرودگاه رامون و یافا را هدف قرار دادیم / جزئیات عملیات جدید علیه اسرائیل اسلامی: ایران برای پیشرفت نیازمند فناوری هسته‌ای است /صنعت هسته‌ای در بهترین شرایط قرار دارد منبع آگاه: مذاکرات ایران و آمریکا به‌صورت غیرمستقیم پیگیری خواهد شد معاون ترامپ: گفت‌و‌گو‌ها با ایران خوب پیش رفته است حزب‌الله عراق: آمریکا مجبور به پذیرش آتش‌بس با یمن شد حملات بامدادی پاکستان به هند ۹ کشته و ۲۸ زخمی بر جای گذاشت عراقچی عازم دهلی‌نو شد جولانی در نخستین سفر رسمی خود به اروپا وارد پاریس شد امارات میانجی مذاکرات محرمانه اسرائیل و سوریه شد

طرح موساد، عربستان و امارات برای به قدرت رساندن رئیس دستگاه اطلاعاتی سودان

سازمان جاسوسی موساد و برخی از متحدان عربی رژیم صهیونیستی به دنبال به قدرت رساندن «صلاح عبدالله القوش»، رئیس دستگاه اطلاعاتی سودان بعد از سرنگونی دولت «عمر البشیر»، رئیس‌جمهور این کشور آفریقایی هستند.
تاریخ انتشار: ۱۱:۳۹ - ۱۱ اسفند ۱۳۹۷ - 2019 March 02
کد خبر: ۵۷۹۱
به گزارش راهبرد معاصر ، یک منبع نزدیک به ارتش سودان جمعه گفته سازمان جاسوسی موساد و برخی از متحدان عربی رژیم صهیونیستی به دنبال به قدرت رساندن «صلاح عبدالله القوش»، رئیس دستگاه اطلاعاتی سودان بعد از سرنگونی دولت «عمر البشیر»، رئیس‌جمهور این کشور آفریقایی هستند.

این منبع در گفت‌وگو با پایگاه خبری-تحلیلی میدل‌آیست‌آی فاش کرده القوش، در حاشیه نشست امنیتی مونیخ دیدار محرمانه‌ای با «یوسی کوهن»، رئیس سازمان جاسوسی موساد داشته است. این دیدار با هماهنگی مصر و تحت حمایت عربستان سعودی و امارات برگزار شده است.

منبع مورد استناد میدل‌آیست‌آی می‌گوید سعودی‌ها، اماراتی‌ها و مصری‌ها القوش را «مهره خودشان» می‌بینند و به همین دلیل می‌خواهند به او برای برنده شدن در جدال قدرت پشت‌پرده‌ای که هم‌اکنون بعد از ماه‌ها تظاهرات ضد دولتی در خارطوم جاری است، کمک کنند. تحلیلگران، تظاهرات‌های اخیر در سودان را آغازی برای پایان حکومت سه دهه‌ای «عمر البشیر» بر سودان می‌دانند.

این منبع گفت: «در میان حزب حاکم و ارتش این اجماع وجود دارد که بشیر رفتنی است. جدال‌ها بر سر این است که چه کسی جانشین او خواهد شد. قوش با سعودی‌ها اماراتی‌ها و مصری‌ها ارتباطات گسترده‌ای دارد. آنها می‌خواهند بشیر برود و به جایش، مهره خودشان بیاید.»

یک منبع نزدیک به کنفرانس امنیتی مونیخ تأیید کرده که القوش و یوسی کوهن هر دو در این همایش شرکت کرده‌اند.

رسانه‌های صهیونیستی اخیراً گزارش داده‌اند دستگاه جاسوسی رژیم صهیونیستی، موساد درباره کشورهایی که با این رژیم روابط دیپلماتیک ندارند در نقش وزارت خارجه عمل می‌کند.

تسنیم

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده