فرمانده ارتش و وزیر کشور پاکستان تهران را ترک کردند ادعای سنتکام: همچنان به اجرای محاصره دریایی علیه ایران ادامه می‌دهیم محسن رضایی در دیدار با عاصم منیر از تفاهم نامه اسلام آباد و تنگه هرمز گفت/ دبیر شعام: آمریکا باید رفتارش را تغییر دهد کره جنوبی از لغو رزمایش بزرگ با آمریکا خبر داد آمریکا، سوریه را از فهرست کشور‌های حامی تروریسم خارج کرد ادعای جدید نتانیاهو: ایران قصد ترور یکی از اعضای خانواده‌ام را داشت تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران / بسنت جنگ اقتصادی علیه کشور‌های جهان را آغاز کرد ترامپ: تعرفه‌های جدید علیه کانادا در راه است دیدار عاصم منیر با رئیس مجلس/ قالیباف: پیگیر شروط یادداشت تفاهم هستیم سخنگوی نیرو‌های مسلح یمن: نفتکش دشمن سعودی در شمال دریای سرخ هدف قرار گرفت ادعای سنتکام درباره تداوم محاصره دریایی ایران دیدار هیأت اعزامی رهبر انقلاب با رئیس الحشد الشعبی در عراق وزارت دفاع عراق: ۹ مهر تاریخ نهایی خروج نیرو‌های بیگانه است تعویق سفر ویتکاف و کوشنر به روسیه و اوکراین جزئیات گفتگوی عراقچی و فرمانده ارتش پاکستان طرح ترامپ برای ممنوعیت روادید مهاجرتی ۷۵ کشور لغو شد

طرح موساد، عربستان و امارات برای به قدرت رساندن رئیس دستگاه اطلاعاتی سودان

سازمان جاسوسی موساد و برخی از متحدان عربی رژیم صهیونیستی به دنبال به قدرت رساندن «صلاح عبدالله القوش»، رئیس دستگاه اطلاعاتی سودان بعد از سرنگونی دولت «عمر البشیر»، رئیس‌جمهور این کشور آفریقایی هستند.
تاریخ انتشار: ۱۱:۳۹ - ۱۱ اسفند ۱۳۹۷ - 2019 March 02
کد خبر: ۵۷۹۱
به گزارش راهبرد معاصر ، یک منبع نزدیک به ارتش سودان جمعه گفته سازمان جاسوسی موساد و برخی از متحدان عربی رژیم صهیونیستی به دنبال به قدرت رساندن «صلاح عبدالله القوش»، رئیس دستگاه اطلاعاتی سودان بعد از سرنگونی دولت «عمر البشیر»، رئیس‌جمهور این کشور آفریقایی هستند.

این منبع در گفت‌وگو با پایگاه خبری-تحلیلی میدل‌آیست‌آی فاش کرده القوش، در حاشیه نشست امنیتی مونیخ دیدار محرمانه‌ای با «یوسی کوهن»، رئیس سازمان جاسوسی موساد داشته است. این دیدار با هماهنگی مصر و تحت حمایت عربستان سعودی و امارات برگزار شده است.

منبع مورد استناد میدل‌آیست‌آی می‌گوید سعودی‌ها، اماراتی‌ها و مصری‌ها القوش را «مهره خودشان» می‌بینند و به همین دلیل می‌خواهند به او برای برنده شدن در جدال قدرت پشت‌پرده‌ای که هم‌اکنون بعد از ماه‌ها تظاهرات ضد دولتی در خارطوم جاری است، کمک کنند. تحلیلگران، تظاهرات‌های اخیر در سودان را آغازی برای پایان حکومت سه دهه‌ای «عمر البشیر» بر سودان می‌دانند.

این منبع گفت: «در میان حزب حاکم و ارتش این اجماع وجود دارد که بشیر رفتنی است. جدال‌ها بر سر این است که چه کسی جانشین او خواهد شد. قوش با سعودی‌ها اماراتی‌ها و مصری‌ها ارتباطات گسترده‌ای دارد. آنها می‌خواهند بشیر برود و به جایش، مهره خودشان بیاید.»

یک منبع نزدیک به کنفرانس امنیتی مونیخ تأیید کرده که القوش و یوسی کوهن هر دو در این همایش شرکت کرده‌اند.

رسانه‌های صهیونیستی اخیراً گزارش داده‌اند دستگاه جاسوسی رژیم صهیونیستی، موساد درباره کشورهایی که با این رژیم روابط دیپلماتیک ندارند در نقش وزارت خارجه عمل می‌کند.

تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار